Olieverfschilderen moeilijk?

Is Olieverfschilderen moeilijk om te leren?

Het schilderen met olieverf  leert u met behulp van de videos die u als cursist ontvangt van mijn sympathieke kunstschildervriend Alex Mooyman is olieverfschilderen gemakkelijk te leren. Zowel voor de beginner als de gevorderde. Voor vragen kunt u ook bij hem terecht.

videoschildercursus

Olieverfschilderen is een prima vervolg op tekenen!

Als het goed is heeft al b ij mij een ebook over tekenen aangeschaft. Olieverfschideren is eigenlijk een oude techniek die nog steeds haar charme heeft.  Acrylverf is moderner maar heeft niet die uitstraling  die een olieverfschilderij heeft. En u kunt altijd verbeteringen aanbrengen.

Nog een voordeel om deze cursus in videovorm te nemen is dat cursisten de mogelijkheid hebben hun schilderijen gratis te tonenaan het publiek. Alleen is niet te zeggen tot hoelang deze actie duurt.

Hier is de link voor olieverfschilderen: 

http://bit.ly/2Nk3Vr4

Leren Schilderen met Olieverf zowel voor beginner als gevorderde.

Van Alex Mooyman leert u stap voor stap de techniek en krijgt u veel tips. Gemakkelijk te volgen via de video. Als u wat gemist heeft kunt eenvoudig even teruggaan naar het punt waar u gebleven was. Ook kunt u de demonstratie video eerst bekijken.

Het is een soort betovering om dit te leren! Vaak wordt al bij voorbaat gedacht dat olieverfschilderen moeilijk is. Eigelijnk is het gemakkelijker dan waterverf of acrylverf. Bij olieverf kan je altijd verbeteringen aanbrengen. Doe dat maar eens bij waterverf. Dan wordt het gauw een knoeiboel!

U kunt verschillende onderwerpen uitkiezen en door de andere cursisten krijgt u ook inspiratie. Schilderen met olieverf geeft u vrijheid! Als ik zelf schilder ervaar ik het als een avontuur. Wanneer je een schilderij maakt dan ben jij de regisseur. Jij bepaalt de compositie, het onderwerp en de kleuren.

En als je denkt dat het schilderij klaar is en je bent er tevreden over geeft dat zoveel voldoening! En mocht u niet tevreden zijn dan kunt het mogelijk nog verbeteren of gewoon met een nieuw doek beginnen.

Wat heeft Alex nog meer te bieden?

Dat zijn boeken over schilderen

Alex heeft enorme bedragen uitgegeven aan boeken o ver schilderen maar leerde niet echt hoe je moet schilderen. Ook ontbrak het stappenplan.

Schilderen geeft je een plezierig gevoel en je vergeet dat er tijd bestaat.

Schilderen maakt je gelukkig. Hoewel je steeds blijft leren krijg je een gelukkig gevoel. Blijf focussen op het plezier ervan. Je komt ook tot rust. Een franse schilder heeft een gezegd dat het een beetje lijkt op mediteren. In deze stressige wereld van vandaag is het zeker aan te bevelen.

In de videolessen zul je regelmatig plezierig bezig zijn en het spelenderwijs je tot fantastische resultaten brengen. Dat plezier wil hij jou graag doorgeven.

LEREN SCHILDEREN MET OLIEVERF MET BEHULP VAN   INSTRUCTIE VIDEO’S DIE EENVOUDIG TE VOLGEN ZIJHET LEREN OF HEBJE N

BEN JE GEiÏNTERESSEERD EN WIL JE HET LEREN OF HEB JE AL ENIGE ERVARING DAN MOET JE DEZE SITE ZEKER BEZOEKEN

Klik nu op deze link:   http://bit.ly/2Nk3Vr4

Niet alleen is het een videocursus die geweldig en overduidelijk is, maar ook alles stap voor stap behandelt zodat je alles onder de knie krijgt. Daarbij kan je altijd vragen stellen die hij jou beantwoordt. Verder krijg je veel gratis informatie.

Alsof dit niet genoeg is krijgt ieder cursist een eigen pagina op de website. Is dat niet geweldig? Daar kun je zoal zien wat de cursus voortbrengt.

Mocht u nog steeds denken dat het moeilijk is kom dan tot een andere mening door op deze link te klikken:

http://bit.ly/2Nk3Vr4

OLIEVERFSCHILDEREN LEREN IN STAPPEN; CREATIEF ZIJN MAAKT JE GELUKKIG!

https://youtu.be/_LSE0AVOLLc