Tekenen stap voor stap

Tekenen stap voor stap is een doeltreffende methode waarbij je geleidelijk het tekenen onder de knie krijgt.

Hierdoor blijft het tekenen plezierig voor je en voorkom je dat het ineens te moeilijk is en je het misschien halverwege opgeeft. Dat zou toch jammer zijn? Vooral als je pas begint met tekenen.

De cursus in ebook vorm (PDF) die ik voor je heb kan je op de computer of tablet etc. rustig bekijken maar nog beter is het om deze uit te printen. Het is aan jou wat je het gemakkelijkst vindt.

De voordelen van het boek is dat je het altijd bij de hand hebt terwijl je de teklerenst leest kan je de oefeningen doen. Ook hoef je de deur niet uit om ergens les te gaan nemen.

Tekenen stap voor stap is daarom ideaal om goed te leren tekenen

Uitgegaan wordt vanuit het schrijven. Omdat schrijven iedereen wel heeft geleerd. Verder wordt van hieruit verdere stappen ondernomen. De eerste hoofdstukken zijn het belangrijkst.

Deze hoofdstukken vormen de basis van het leren tekenen en het leren zien. Je gaat ook in plaats van uitsluitend je linkerhersenhelft, je rechterhersenhelft activeren.

Meer informatie over dit ebook vind je op mijn website www.lerentekeneninstappen.com

Er wordt beweerd dat je binnen 10 weken belangrijke verbeteringen aanbrengt in je tekeningen. Dat lijkt misschien overdreven, maar het is mogelijk als er voldoende inzet is en regelmatig geoefend wordt met de gegeven technieken.

Grotere resultaten zijn haalbaar na 3 à 4 maanden. ook weer afhankelijk van de leerling. Ik zelf heb deze methode ook toegepast en er veel, veel van geleerd! Verder zijn er veel tips waarmee je visie op tekenen  en je vaardigheid met tekenen kan vergroten.

De hoofdstukken welke de onderwerpen behandeld zijn te vinden op www.lerentekeneninstappen.com

Er is alles aan gedaan om het tekenen te leren zowel voor beginners als gevorderden. Gevorderden kunnen zelfs nog profijt hebben van dit ebook Gemakkelijk Leren Tekenen.

Wilt u meer weten over dit boek en ook nog een gratis ebook downloaden ga dan direct naar>>

www.lerentekeneninstappen.com

Tekenen stap voor stap

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb nog iets leuks voor u!

Gratis waardevolle tips voor om uw tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als u dit wilt ontvangen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts Dan vind u LEAVE A REPLY. Daar kan u vermelden dat ude waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik het PDF formaat gratis naar utoe. Zonder enige verplichting!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *