Lerentekeneninstappen.com

Tekenlessen

Tekenlessen kan je nemen bij een privé tekenleraar of in groepsverband. Bijvoorbeeld bij een creatief centrum, vrije academie of zelfstudie via goede boeken.

Bij het laatste ben je het goedkoopst uit en kan je zelf je tijd  indelen die je daarvoor wilt besteden. Wanneer je voldoende gedreven bent kan je zeker veel voordeel halen bij het lezen van één of meer goede boeken over leren tekenen.

Ook kan je video’s bekijken. Verder zijn er leerlingen die een combinatie nemen. Zoals bijvoorbeeld boek lezen en groepsverband en eventueel video’s bekijken.

Het ligt eraan wat je zelf wilt. Van alles leer je wat. Maar als je over een goed overzicht en over  inleidende technieken wilt beschikken, raad ik je het volgende boek aan op mijn website: http://www.lerentekeneninstappen.com<<

Een boek heeft ook als voordeel dat je het op je gemak door kan bladeren en bepaalde hoofdstukken kan lezen en uitwerken. Dat is met een video niet zo.

Tevens kan je op deze site een gratis ebook downloaden! Hiermee kan je creatie tekenen of ideeën opdoen op een andere wijze dan je gewend bent.

Tekenlessen, welke moet je nemen?

Ook al kies je voor persoonlijke lessen van een leraar of in groepsverband en of volg je een videocursus, het boek blijft belangrijk als leidraad en je kan het rustig doorkijken en ter plaatse oefeningen doen met het boek op tafel.

Ook wil ik nog opmerken dat het basisboek waar ik het over heb, een grandioze ommekeer in je tekenvaardigheid kan betekenen. Het is in stappen opgedeeld zodat het niet te moeilijk ineens is.

Tevens komen diverse technieken aan bod waardoor je beter leert zien. Zien als een kunstenaar. Een kunstenaar ziet namelijk anders dan de doorsnee mens! En dat leer je ook in dit boek:

tekenlessenDoor op de omslag te klikken kom je op mijn site.

Ook kan je daar het GRATIS Ebook Creatief Tekenen downloaden.

tekenlessenSucces met je tekenen!

Read more

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *