Lerentekeneninstappen.com

Gratis ebooks tekenen

Creatief Tekenen Gratis ebooks tekenen op deze pagina kunt u ter kennismaking gratis ebooks downloaden zodat u een indruk krijgt wat het boek inhoudt. Ik moet erbij zeggen dat niet alle boeken volledig zijn maar wel in volledige staat gekocht kunnen worden.

Gratis ebooks tekenen

Het e-book Creatief Tekenen en Ontwerpen:

 gratis ebooks tekenen
gratis e-book eerst 8 pagina’s

 

 

 

 

 

creatief-tekenen-en-ontwerpen-eerste-8-pagina’s

Door op deze link te klikken ziet u direct de pagina’s in pdf formaat.

leren potloodtekenen voor beginners
leren potloodtekenen voor beginners, eerste hoofdstuk

 

Potlood tekenen voor beginners

leren-potlood-tekenen-eerste-10-pagina’s

 

 

bomen tekenenbomen tekenen, eerste 4 pagina’s gratis

bomen-tekenen

 

 

 

creatief en constructietekenen

Dit boek is zeer interessant voor degene (gevorderde) die vormen wil ontwerpen en construeren. Het complete boek telt 60 pagina’s. Je gaat ook hulpmiddelen gebruiken zoals liniaal, driehoek en passer. Dus een beetje meetkunde ga je ook leren. Ter kennismaking kan je het gedeeltelijke boek downloaden. Klik dan hier op de volgende link om het PDF te downloaden:

Creatief tek. en Constr. tek, gedeelte

Het volledige e-book Creatief Tekenen kunt u downloaden op de home page.

creatief-tekenen

 

 

 

 

Leer nu hoe je met houtskool prachtige tekeningen kan maken. Eerste  vier pagina’s gratis. Zo kunt u alvast een voorproefje nemen.

Eenvoudig en voordelig materiaal!

Klik hier om het te downloaden: met houtskool tekenen gratis pagina’s

www.lerentekeneninstappen.com/e-boeken-betreffende-tekenen

 

 

U kunt deze boeken gratis downloaden en zo krijgt u alvast een voorproefje wat er behandeld wordt. Mogelijk in de nabije toekomst worden er nog meer aan toegevoegd en belangrijke tips hier vermeld.

Heeft u mijn blogberichten ook gezien? Misschien zijn er tips bij welke u goed kan gebruiken. Zoals over schrijven en tekenen, jezelf leren tekenen, paarden tekenen, perspectief, dieren tekenen etc. Ga dan naar de home pagina, want daar staan de blogberichten.

Ook heb ik artikelen geschreven over de franse schilder Paul Gauguin, Picasso, maar ook Vincent van Gogh  ontbreekt niet. Als deze niet meer in her rijtje staan, kunt u ze mogelijk wel vinden onder de blogberichten waar u ook een reactie kan achterlaten.

Hoe teken je een gezicht? Tekenideeën en inspiratie. Van tijd tot tijd zend ik aan mijn inschrijvers tips over tekenen.

Tekenen leer je door erover te lezen en vooral ook door het doen. Zelf op eigen houtje zonder kennis is een lange weg met veel valkuilen. Handiger is het door bijvoorbeeld mijn boek aan te schaffen “Tekenen kan je leren”. Hier leer je heel veel.Ook over diverse onderwerpen en je komt veel tips tegen. Tevens zijn er oefeningen bij waardoor je beter leert zien. Zien zoals een kunstenaar kijkt naar de dingen om hem heen.

Het zijn beproefde methoden die behandeld worden. Wel moeten die oefeningen gedaan worden en mogelijk meerdere keren. Maar het zijn leuke oefeningen. Dan komt de vooruitgang. Want tekenen kan iedereen leren!