Lerentekeneninstappen.com

Jezelf leren tekenen

Jezelf leren tekenen en dat op zodanige wijze welke je niet voor mogelijk houdt! Als je wens is om goed te leren tekenen ben je hier op de juiste pagina.

Er is veel aanbod op internet, maar lang niet allemaal geven ze jou zo veel middelen die ik je kan geven. En je kan het zelf leren vanuit mij ebook. Het boek is aardig omvangrijk en behandelt diverse onderwerpen. Duidelijke tekst en toegevoegde illustraties om de tekst te verduidelijken. Het voordeel van een boek is dat je het kan volgen wanneer je wilt en de tijd schikt. Jre kan het beschouwen als een papieren leraar die altijd bij de hand is en altijd kan opzoeken wat je wilt.

Je leert alle finesses op het gebied van tekenen, die vaak niet bekend zijn. Stapsgewijs raak je vertrouwd met het mooie vak of hobby tekenen.

Jezelf leren tekenen

jezelf leren tekenen

Met behulp van dit boek gaan je ogen open en beland je in een andere wereld. De wereld zoals kunstenaars die zien. Er zijn oefeningen in opgenomen die je naar believen kan doen. Hoe vaker, hoe beter. Vooral in het begin. Zo kan je tot betere prestaties komen.

Lees en beoefen het gelezene ook aan de hand van de illustraties in de praktijk. Theorie is goed maar praktijk is nodig om het te beoefenen. Dan zie je ook zelf hoever je kunt komen en dat is verder dan je denkt. Bewaar de gemaakte oefeningen en uitwerkingen voorlopig dan kan je later zien dat je vooruitgegaan bent!

Als je vooruitgaat geeft dat een goede stimulatie om verder te gaan. Waar een wil is, is een weg. De weg is er, nu de wil nog.

Ook al neem je het boek niet, even goede vrienden. Ik geef je zelfs nog een ebook cadeau. Dat kan je op mijn site downloaden.

Creatief tekenen

Ik heb nog iets leuks voor je!  Gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt lezen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts.  Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more

10 reacties op “Jezelf leren tekenen”

  1. Hallo Gertjan,

   Ik zal het ebook binnenkort aan je opsturen er email.

   Bedankt voor je belangstelling.

   Groetend,

   Frederico

  1. Hallo Riek,

   De minicursus wordt je toegezonden.Het is uiteraard geen uitgebreide cursus, maar toch wel leerzaam. Voor uitgebreide boeken kun je mijn website raadplegen.

   Met vriendelijke groet,
   Frederico

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *