Lerentekeneninstappen.com

Leren Tekenen In Stappen

 LEREN TEKENEN-IN-STAPPEN

BINNEN 10 WEKEN succes MET DEZE OPZIENBARENDE CURSUS!!!

Leren Tekenen in Stappen leren of Tekenen verbeteren?

Hallo,

mijn naam is Frederico en auteur van Leren Tekenen In Stappen leren, TEKENEN KAN JE LEREN. Naast mijn activiteit als kunstschilder en beeldend werker ben ik ook onder meer schrijver va de  ebooks, Leren tekenen zoals Creatief  Tekenen, Tekenen kan je leren en Creatief Tekenen en Ontwerpen. Meer E-books volgen nog zoals u op de site kunt zien.

Tekenen en schilderen doe ik al vanaf mijn jeugd. Graag wil ik je indien je een beginner of amateur bent, laten ervaren dat ook jij tot grotere dingen in staat bent door mijn boek te lezen en toe te passen. Maar ook voor gevorderden is dit boek een uitkomst door het toepassen van verschillende technieken om beter te leren zien.

Ja, binnen 10 weken of eerder heb je al een aanmerkelijke vooruitgang gemaakt welke je nooit had durven dromen! Je krijgt bewondering voor je werk van familie en vrienden. Dat doet leren tekenen in stappen met je mits je ook de opdrachten uitvoert.
Niet alleen voor de beginner, maar ook voor de wat meer gevorderde tekenaar kan hier zijn voordeel mee doen.

Recht op het doel af en verschillende methodes worden gebruikt om je  te leren zien. Want zien is de basis van tekenen.Leren tekenen in stappen.
Ook worden tal van onderwerpen behandeld. Met waanzinnig veel tips!

leren tekenen in stappen

TEKENEN KAN JE (ECHT) LEREN!

In Stappen Leren Tekenen

Zou het niet schitterend zijn om tekenen te leren of u verder hierin te bekwamen? Met tekenen, het zien en weergeven van vorm en kleur gaat een nieuwe wereld voor u open.

U bent enkele stappen verwijderd van de mogelijkheid tot creëren. Ontdek de mogelijkheden die u kan toepassen. Het boek is uniek en het is ook niet in de winkel verkrijgbaar. U leert waar u op moet letten en u leert tekenen op een wijze die vrij snel resultaten voortbrengt, afhankelijk van uw inzet. In de winkel zou het boek minstens 75 euro kosten. Waar krijg je gemakkelijker de mogelijkheid Leren tekenen in stappen?

VOORDELEN VAN DIT BOEK
>Verschillende mogelijkheden
>Betaalbaar
> Er snel over kunnen beschikken
>Een goede basis voor het schilderen
>Het boek gaat verder dan de meeste boeken over tekenen
>Zowel voor de beginner als de enigszins gevorderde
>Ook als goede ondergrond als u een tekenclub bezoekt
>Altijd onder bereik als naslagwerk

Leren Tekenen in Stappen

Het ebook In Stappen Leren Tekenen bestaat  161 pagina’s tekst en is geïllustreerd door middel van tekeningen en foto’s.

Enige fragmenten uit het boek:
De cursus is gericht op de belangrijkste wetenswaardigheden en middelen om succes te behalen. Geen overbodige details..……………..
*****
Er zijn verschillende boeken over tekenen en schilderen in de winkel te koop. Mijn E-book is echter uniek en betaalbaar voor iedereen. En het heeft als voordeel dat u er heel snel over kunt beschikken. Ik behandel hier uitsluitend tekenen omdat tekenen de basis is voor het eventuele latere schilderen……………….
******
Kom eerst in de sfeer om te gaan tekenen. Leg ook eerst alles klaar wat u nodig hebt op u werkplek. Laat uw gedachten gaan over tekenen, niet over problemen………….
*****
Tekenen of schilderen wordt wel eens met reizen vergeleken. Een ontdekkingsreis. Een kunstenaar maakt ook reizen in de geest. U gaat ook reizen maken vanuit uw innerlijk. U gaat ook veel meer zien. De blik is niet alleen naar buiten gericht maar ook naar binnen. Daar ontstaan de ideeën. Om te leren de natuurlijke vormen goed weer te geven moet u de buitenwereld ook leren zien……………
*****
Deze cursus richt zich op het leren zien en de handvaardigheid vergroten. Indien deze beide eigenschappen zijn ontwikkeld kunt u alle kanten op. Het is wel een cursus die men zelfstandig moet doen.……………
*****
U gaat gelijk anders zien dan u gewend bent. Er zijn bepaalde oefeningen waarmee u dat zelf zult ervaren. U werkt dan niet alleen maar met de linkerhersenhelft die logisch denkt maar met de rechterhersenhelft, die sterk is in creativiteit……….

Overzicht hoofdstukken

leren tekenen in stappen
leren tekenen in stappen ebook

1.

1.Inleiding tekenkunst, kennismaken met tekenen
2. Voorbereiding op het tekenen
3. De eerste vormen voor hand en oog
4. Letters als basis om te tekenen
5. Natuurlijke en geometrische vormen
6. Planten, bloemen, bomen en landschappen
7. Perspectief en verhoudingen
8. Het menselijk figuur
9. Dieren
10.Compositie
11.Technieken en materialen
12.Ontwerpen

* Slotwoord*

Totaal 161 pagina’s!

Bestel vandaag nog en ontvang het schitterende

E-book In Stappen Leren Tekenen +

leren-tekenen-in-stappen
in stappen leren tekenen

LEUKE BONUS

(dus gratis) en tijdelijk nieuwe uitgave over houtskooltekenen ter waarde van

€ 17,50!!

+ extra

Hoe een sfeer te tekenen..sfeer creëren

 KOOP NU  !

 U kunt het totale aankoopbedrag van

€ 27,00 (incl. gratis 2 ebooks) overmaken op  NL24INGB000995293 t.n.v. F. de Groot

ook  via Paypal mogelijk via een persoonlijke link op aanvraag

Vergeet niet uw emailadres te vermelden bij de betaling, dit vooral voor niet ingeschreven abonnees.

Het emailadres kan op de bankoverschrijving niet met een verkort apenstaartje symbool weergegeven worden. Oplossing: vermeld apenstaartje als woord of gebruik eenvoudig een punt (.)  als apenstaartje. Dat is voor mij voldoende.

Na ontvangst van betaling krijgt u een downloadlink toegestuurd.

Het leren tekenen in stappen is een goede basis zowel voor het tekenen van vormen etc.

27 reacties op “Leren Tekenen In Stappen”

  1. Hi Marionette Brewster,

   Bedankt voor je reactie. Het is me echter niet helemaal duidelijk wat je bedoelt met korting en op welk boek. Het boek Tekenen kan je leren kost € 29,- Soms geef ik wel eens korting bij een bepaalde actie. Als je ingeschreven blijft op mijn mailinglijst krijg je vanzelf bericht als er weer een actie is.

   Met vriendelijke groet,

   Frederico

 1. Beste
  Heb herhaaldelijk getracht enkele van uw e boeken te bestellen
  Vraag mij enkel af hoe ik met Paypal kan betalen
  Er is gewoon geen link voor afrekening
  Wat ik ook aanklik Ik word altijd terug naar uw webside geleid ???
  Uw promotie werkt al evenmin naar mijn mening ????
  Stavros

 2. is het e- book vergelijkbaar met the art of drawing van willy pogany,
  of met de boeken van walter frost,

  kan je misschien een stukje laten zien van het e-book,
  vind het super interessant, maar wil geen miskoop doen.
  mvg Martin.

 3. Goedemorgen,

  Ik zou graag een link ontvangen voor de PayPal om het boek Tekenen kan je leren te kunnen bestellen

  Vriendelijke groet,

  1. Hallo Inke,

   Bedankt voor je reactie. Hierbij stuur ik je de persoonlijke link voor Paypal.PayPal.Me/FritsdeGroot
   Succes ermee.
   Met vriendelijke groet,

   Frederico

 4. Goedemorgen,
  Daar ik woonachtig ben momenteel in het buitenland en graag tekenen zou willen leren kwam ik uw site tegen. Graag wil ik van uw ebook gebruik maken echter heb ik ook een vraag over de materialen voordat ik ga beginnen met uw cursus. Wat dien ik specifiek aan te schaffen om zo gelijk te kunnen starten?

  1. Beste Monique,

   Leuk dat u vanuit het buitenland een reactie stuurt. Graag wil ik uw vraag beantwoorden alleen weet ik niet welk cursusboek bedoelt. In het boek wordt duidelijk gemaakt welke materialen u moet aanschaffen. Globaal kan ik u zeggen dat u om te beginnen zeker een paar goede potloden nodig heeft. Bijvoorbeeld de gradatie HB, 2B en 4 of 5B. Ook krijg u te maken met pentekenen en penseeltekenen. Daarvoor is ook materiaal nodig zoals geschikt papier, pen en penseel. Later kunt u ook nog een paar gouachetubes aanschaffen zoals zwart en wit.
   Voor potloodschetsen om te oefenen kunt u eerst het goedkopere printpapier nemen. Daarna tekenpapier. Dat kunt u kopen in vellen en zelf op kleinere formaten snijden of in de vorm van een tekenblok.

   Succes met uw hobby! Mocht u nog vragen hebben mail me dan.

   Met vriendelijke groet,

   Frederico

  1. Hallo Petra,

   Mijn excuses voor het vertraagde antwoord.Ik heb pas vandaag he bericht ontvangen.
   Ik zal je mijn persoonlijke paypallink nog mailen.

   Met vriendelijke groet,

   Frederico

 5. Beste Frederico,
  Ik wil ook graag leren tekenen en daarvoor jouw e-boek bestellen.
  Kun je mij de Paypal link doorsturen?

  Alvast bedankt en groeten

  1. Hallo Nico,

   Leuk om te horen dat je graag wilt leren tekenen. Ik neem aan dat je het ebook Leren tekenen in stappen, bedoelt.Dan is dit een goede keuze om veel te leren over tekenen.
   De paypallink zal ik je geven in een aparte email.
   Met vriendelijke groet,
   Frederico

 6. Nicole Dassen

  Hallo,

  Ik wil graag het e-book leren tekenen in stappen bestellen. Kan ik een PayPal link ontvangen?

  Groeten Nicole

 7. Beste Frédérico,
  Het is door de veelheid van de informatie mij niet geheel duidelijk of hier sprake is van een echt boek (Tekenen kun jeleren)en hierbij enkele e-books (met verschillende titels, OF, zijn het allemaal e-books. ?
  Wanneer hier sprake is van een echt tastbaar boek, wat is hiervan de levertijd en is betaling door overschrijving of IDEAL ook mogelijk?

  1. Beste Frank,

   Het zijn allemaal ebooks. Het is de bedoeling of te lezen banaf je pc , laptop, mobiel of tablet. Ook kan je het uitprinten zodat je een tastbaar boek hebt.

   Helaas kan ik je vraag niet anders deze beantwoorden.

   Met vriendelijke groet,
   Frederico

 8. wouter haak

  beste Frederico, graag zou ik een boek “tekenen kan je leren” bij U willen bestellen en geld overmaken en U geeft aan in de betaling het mailadres te melden voor de E-link. De ING bank staat echter niet toe dat het @teken wordt gebruikt in de beschrijving. Hoe lossen we dit op? met vriendelijk groet

  1. Beste Wouter,

   Het is eigenlijk heel simpel. U vermeldt mawo.mewa apenstaartje ziggo.nl
   Dan heeft u geen problemen.

   Met vriendelijke groet,

   Fredericio

  1. Hallo Hennie,
   Helaas heb ik het boek niet in gedrukte vorm als een boek.Dan zou het boek ook meer kosten.

   Groetend,

   Frederico

 9. Hallo,

  Ik wil graag het e-book leren tekenen in stappen bestellen. Kan ik een PayPal link ontvangen?

  Groeten lettie

 10. Beste Frederico,
  Ik zou graag het boek via paypal bestellen. Zou u mij een link kunnen sturen?
  Bedankt alvast.
  mvg
  Taco

  1. Besste Taco,

   De link is:

   PayPal.Me/FritsdeGroot

   Mocht u problemen ondervinden met de link bericht me dan.

   Met vriendelijke groet,
   Frederico

 11. Dag Frederico,

  Wil je mij Paypal mailen voor het E-book In Stappen Leren Tekenen + de bonus boeken Houtskool tekenen en Hoe een sfeer te tekenen.
  Zou fijn zijn als ik enkele voorbeeld pagina’s kan inzien van het boek

  dank je wel alvast

  Iwan

  1. Hallo Iwan,
   Fijn om te vernemen dat je wilt werken aan je creativiteit. Mijn persoonlijke Paypal link is:

   PayPal.Me/FritsdeGroot
   Ik zal je een paar bladzijden toezenden, rechtstreeks naar je mail adres.
   Met vriendelijke groet,

   Frederico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *