Lerentekeneninstappen.com

Leren tekenen

Leren tekenen kan een leuke hobby zijn voor sommigen kunnen  zelfs een beroep ervan maken. Hoewel het boek dat op mijn website vermeld staat meer voor degenen is die van tekenen een hobby willen maken en  boven de gemiddelde amateur wil uitspringen kan het ook een geschikte basis zijn voor een professioneel artiest.

Zelfs een academie garandeert niet dat je als beroeps artiest ervan kan leven en een bestaan ervan kan opbouwen. Ook beroemde kunstschilders hebben een armzalig leven geleid. Enkele wisten en weten er een goed bestaan van op te bouwen. Zoals Picasso om er één te noemen.

Er zijn thans ook nog wel beroepsmatige tekenaars of schilders die een goed inkomen verdienen. Met tekenen bijvoorbeeld kan je je zodanig ontwikkelen dat je als illustrator voor boeken je geld verdient. Of als reclame-ontwerper. Er zijn nog meer mogelijkheden als tekenaar.

Over amateurs gesproken. Denk niet te min over amateurs. Er zijn amateurs op teken- of op schildersgebied die soms beter zijn dan  de beroepsmatigen!

Leren tekenen kan je op je eigen houtje doen zonder boek of leraar maar dat wordt een lange weg!

Waarom zou je voor zo’n lange weg kiezen met vallen en opstaan? Het wiel is al uitgevonden. Er zijn tal van boeken om te leren tekenen. Ook kan je les nemen bij een Creativiteitscentrum, een privéleraar of zelfs een vrije academie.

Maar als je voor een boek kiest ben je hier goed terechtgekomen.Ik heb namelijk van mijn ervaringen een uiterst goed boek geschreven dat uniek is. Het is ook niet te koop in de winkel of waar dan ook.

Je leert echt tekenen als een artiest! Wel moet je de lesstof goed lezen en herlezen en er voldoende tijd voor nemen om ook de opdrachten te maken.

Wil je beter leren tekenen? Ga dan direct naar mijn site: https://www.lerentekeneninstappen.com/

Je kan daar meer informatie opdoen en zelfs een gratis ebook downloaden!

Ik wens je succes ermee!

leren tekenen, creatief tekenen

 

Gratis ebook!

 

 

 

 

 

Bovendien hier nog een verrassing:

Ik heb trouwens gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt lezen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts.  Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more

16 reacties op “Leren tekenen”

  1. Hoi Dyron,

   Een ebook speciaal over rozen heb ik helaas niet.Misschien geef ik die later uit als er meer vraag naar is. Maar als je problemen hebt met compositie raad ik je aan opmijn website te kijken naar de informatie over Leren Teken In Stappen. Hier staat alles beschreven over tekenen en dus ook over compositie.
   Hierbij geef ik je de link: https://www.lerentekeneninstappen.com/leren-tekenen-in-stappen/
   Je kunt mij altijd een mail sturen als je hierover meer wilt weten.

   Met vriendelijke groet,

   Frederico

  1. Hallo Vanessa,

   De minicursus wordt u toegezonden in PDF formaat en via een ander emailadres.

   Met vriendelijke groet,

   Frederico

 1. Anita Kindermans

  Dag Frederico,

  Graag wil ik gebruik maken van je mini cursus aanbieding in pdf-formaat. Alvast bedankt,
  Anita.

  1. Hallo Anita,

   Sorry dat ik zo laat reageer. Ik zie vandaag pas je bericht. De pdf minicursus zal ik naar je mailen.

   Groetend,

   Frederico

  1. Hallo Sandra,
   Hoewel het al 22 januari is en nu dus het bericht onder ogen krijg, zal ik het nu naar je toesturen.

   Groetend,
   Frederico

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *