Lerentekeneninstappen.com

Stap voor stap tekenen

Stap voor stap tekenen blijft een goede methode om te leren tekenen. Dan is het niet te moeilijk ineens. Vooral voor de beginner moet het geleidelijk aan opgebouwd worden.

In mijn boek wordt het leren tekenen stap voor stap geleerd en voorkomt zo teleurstellingen.Vaak kan de beginner dan afhaken en dat is jammer.

Wanneer de leerling ook stap voor stap oefeningen maakt en met de betrekkelijk eenvoudige oefeningen krijgt hij succes en dat beginnend succes is bepalend voor de verdere langzaam opbouwende oefeningen.

https://www.lerentekeneninstappen.com

Stap voor stap tekenen

Zodra je de oefeningen met succes hebt uitgevoerd kun je (maar niet eerder) verder gaan met de daarop volgende oefeningen. Je leert zien als een kunstenaar.

Het komt erop neer dat je anders leert zien en je handvaardigheid vergroot. Begonnen wordt met het schrijven (letters) als uitgangsbasis. Het boek is geschikt voor beginners maar ook voor de iets gevorderden. Tal van onderwerpen komen aan bod.

Ik noem er een paar op: stillevens, modeltekenen, diertekenen, ontwerpen, onderwerpen kiezen en nog veel meer. Als je meer wilt weten hierover ga dan direct naar: https://www.lerentekeneninstappen.com>>

Tekenen hoeft niet moeilijk te zijn. De lessen zijn systematisch opgebouwd en het is overzichtelijk in hoofdstukken ingedeeld.

Als je kunt schrijven kan je ook tekenen. Binnen 10 weken kan je al zichtbaar vooruitgang boeken als je de lessen goed bestudeert en toepast. Dit zonder af te raffelen. En ook vooral de opdrachten uitvoert. Dan garandeer ik dat je echt vooruitgaat met anders leren zien en anders tekenen!

Nogmaals: Voor wie bestemd?

De lessen zijn geschreven voor iedereen die graag wil tekenen en zijn vaardigheid wil vergroten maar tot nu toe niet veel verder is gekomen dan een paar krabbels. Degene die wat meer vaardigheid heeft opgedaan kan in de meeste gevallen toch nog kennis uit deze lessen putten. Hoewel de titel aangeeft “in vogelvlucht” is  het toch nog een boek geworden van boven de 100 pagina’s. De cursus is gericht op de belangrijkste wetenswaardigheden en middelen om succes te behalen. Geen overbodige details. Achteraf gezien heb ik meer behandeld dan ik van plan was.

Als je meer wilt weten hierover ga dan direct naar: https://www.lerentekeneninstappen.com>>

Het is de moeite waard! Ook kan je een gratis ebook downloaden!

stap voor stap tekenen

 

Read more

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *