Lerentekeneninstappen.com

Teken

Teken jij, hoe doe je dat? Heb je altijd al willen tekenen maar niet de moed gehad om het te leren? Tekenen hoeft niet moeilijk te zijn. Misschien stel je in het begin je eisen te hoog.

Iedere tak van kunst of sport is onderhevig aan informatie en oefening. Er zijn natuurtalenten die bij hun geboorte al veel talent hebben om bijvoorbeeld te tekenen. Maar zij hadden ook wel les of informatieve  begeleiding nodig om verder te komen. Daarbij was ook wel degelijk oefening bij nodig.

Een kind kan zeggen: “Ik teken” en hij of zij gaat tekenen zonder erbij na te denken of het goed of slecht is getekend. Ze zijn trots op hun tekening. En als ook nog een complimentje krijgen van hun ouders zijn ze helemaal koning te rijk.

Ik zeg bijvoorbeeld: ” Ik teken een mooie bloem.”

Dan ga ik denken wat voor bloem zal ik tekenen. In welke techniek en hoe groot. Althans als je verschillende technieken al beheerst. Of als je toevallig een potlood bij de hand hebt en een stuk papier vindt teken je die bloem die je in gedachten hebt.

teken Of ik ga op zoek naar een bepaalde bloem die ik gemakkelijk in mijn bereik heb.

bijvoorbeeld deze roos uit de tuin:

teken rode roos

Ik teken deze dan met de middelen die ik heb. Al is het maar met potlood in lijn of in tonen. Deze roos is als voorbeeld maar ik kan net zo goed wat anders gekozen hebben zoals een hond, kat, paard, mens of landschap etc. Zo kan je ook te werk gaan.

Misschien denk je wel, dat ik er gemakkelijk mee omgaat. Als je eenmaal leert tekenen of je kennis en vaardigheid uit wilt breiden moet je het ook niet te moeilijk ineens maken. Daarom heb ik een Ebook geschreven hoe je echt in stappen leert tekenen. Je kan het tempo zelf bepalen! De moeilijkheidsgraad is geleidelijk zodat het je niet afschrikt of ontmoedigd raakt.

Ik raad je daarom zeker aan In Stappen Leren Tekenen aan te schaffen. Het behandeld allerlei onderwerpen en het leert je zien hoe een echte tekenaar of kunstschilder de dingen ziet. Het is namelijk niet alleen handvaardigheid maar ook leren zien.

Het boek is verkrijgbaar op www.lerentekeneninstappen.com

Succes ermee!

P.S.

Ik heb nog iets leuks voor je!

Gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt ontvangen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more

 

2 reacties op “Teken”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *