Lerentekeneninstappen.com

Tekenen en zien kan je leren

Tekenen en zien is een soort van schrijven. En hier kan je mee communiceren. Een afbeelding zoals een tekening geeft vaak meer een direct beeld of gevoel wat overgebracht wordt naar de toeschouwer.

Van oudsher werd al, hetzij primitief of simpel getekend als voorloper van het schrijven. Het was en is nog steeds een visuele overbrenging. Als je goed wilt (leren) tekenen is het belangrijk van hetgeen dat je ziet, goed waarneemt. Zoals een kunstenaar waarneemt.

Nu hoef je niet te denken dat dit alleen maar voor een geboren kunstenaar is weggelegd. Dat is niet zo. Jij kunt het ook als je anders gaat kijken naar de dingen om je heen. Dat is wat ik je kan leren! Hierbij leer je meer je rechterhersenhelft te gebruiken. Deze is de creatieve kant.

Tekenen en zien …..

De linker hersenhelft is meer ingesteld op rekenen bijvoorbeeld. Natuurlijk heb je beide hersenhelften nodig, maar bij de ene persoon is de ene hersenhelft meer ontwikkeld en meer gebruikt dan bij de andere. En daar zit de oorzaak.

Door de richtlijnen op te volgen en de oefeningen toe te passen leer je de rechterhersenhelft in te schakelen en te gebruiken wanneer je dat wilt. Hierdoor krijg je betere resultaten met tekenen en creativiteit. Je ontwikkelt de creatieve talenten die verborgen zitten in je rechterhersenhelft.

tekenen en zien kan je leren

Je kan alvast een gratis ebook downloaden, genoemd Creatief Tekenen door je in te schrijven op mijn site www.lerentekeneninstappen.com

Op deze site kan je verschillende artikelen lezen over tekenen. En als je echt enthousiast begint te worden en wilt leren tekenen of beter tekenen en zien dan kan ik je zeker het Ebook Gemakkelijk Leren Tekenen warm aanbevelen.De methodes hebben mij zelf ook veel geleerd en degenen die het boek gebruikten ook! Dus leren tekenen in stappen.

Het boek gaat echter niet alleen hierover maar je krijgt heel veel tips en oefeningen behoren daarbij. Misschien krijg ik een email van je.

Jou succes toewensend met tekenen sluit ik dit bericht.

P.S

Ik heb trouwens gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt lezen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts.  Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more

4 reacties op “Tekenen en zien kan je leren”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *