Lerentekeneninstappen.com

Tekeningen maken en hoe?

tekeningen makenTekeningen maken en hoe? Tekenen is een creatieve bezigheid

Als ik of een ander  tegen jou zeg, “ga een tekening of meerdere tekeningen maken. Wat gaat er dan door je hoofd? Dat kan zijn:

Welke tekening? En hoe ga ik het uitvoeren, in welke techniek? Wat is mijn onderwerp? En als je een onderwerp voor ogen hebt ga je jezelf misschien afvragen “kan ik het wel” en welk materiaal zal ik gebruiken?

Tekeningen maken hoeft niet moeilijk te zijn…

Je kan tekenen wat je wilt. Alleen welke eisen stel je? Moet het de werkelijkheid uitbeelden? Mag het abstract zijn? De keuze is aan jou!

Vaak is het zo dat wat je al kan tekenen en wat ervaring daarin hebt daar je keuze op valt. Logisch want dat beheers je. Maar is dat voor je verdere tekenontwikkeling altijd wel goed?  Je blijft namelijk altijd in hetzelfde kringetje ronddraaien en leert niets bij. Terwijl iedereen een scheppend talent heeft.

Tekenen is niet alleen met een potlood op papier lijnen zetten, maar ook wat aandurven en de moed hebben iets anders te tekenen dan je gewend bent.

Bijvoorbeeld je tekent alleen maar poppetjes. Ga dan eens, ik noem maar wat, je hond of kat tekenen. Of als je altijd realistisch tekent, probeer dan eens iets abstract neer te zetten. De wereld is groter dan je denkt. Ik heb het over jouw wereld! Je tekenwereld, je creativiteit!

Ben je altijd gewend om op klein formaat te tekenen? Ga dan eens tekenen op een groter formaat. Was het bijvoorbeeld formaat A4 of kleiner neem dan eens een A3 formaat, dat is dubbel zo groot.

Om die stap te nemen en je tekenvaardigheid en creativiteit te vergroten geef ik je nu de kans het Ebook Tekenen Kan Je Leren aan te schaffen. Het boek bestaat uit alle informatie en tips over tekenen. Je leert in stappen tekenen. Ook zijn er bepaalde oefeningen om je tekenvaardigheid te vergroten. Verschillende mensen zijn enthousiast over het boek!

Voor meer informatie ga je naar www.lerentekeneninstappen.com

Bij het uitprinten kan je papier besparen door beide zijden te printen.

Ook kan je overwegen een tablet aan te schaffen. Een tablet is niet zo kostbaar meer en je kan daar veel plezier mee hebben op allerlei gebied. Veel jongeren beschikken daar over.

Het is ook een mooie tijd om van wat je buiten ziet en je omgeving te genieten en dat op papier vast te leggen.

Ook op vakantie kan je het boek goed gebruiken.

Succes met tekenen!

Frederico

www.lerentekeneninstappen.com

Tekeningen maken en hoe?

Gratis Ebook Creatief Tekenen, zie mijn site.

Tevens het volgende nog:

Ik heb trouwens gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt lezen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts.  Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *