Lerentekeneninstappen.com

Zo leer je pentekenen

Zó leer je pentekenen

tekenen-leren-in-stappen, zo leer je pentekenen Heden een nieuw boek over leren pentekenen, zo leer je pentekenen. De techniek die eigenlijk al oud is maar nog steeds zeer interessant en wordt nog steeds toegepast.

Belangrijke nederlandse en buitenlandse schilders en tekenaars werkten en werken er nog steeds mee! Denk maar bijvoorbeeld aan Rembrandt, Rubens, Van Gogh, Picasso etc. Maar ook gebruikt door de chinezen en japanners.

Ook werd het gebruikt als ontwerpschets, voorstudie van een schilderij. Je kan ook een snelle schets ter plekke maken maar ook thuis een uitgewerkte pentekening. Dit op zichzelf of als voorstudie.

Eenvoudig materiaal, niet kostbaar en gemakkelijk mee te nemen op reis. oostindische inkt, enige velletjes geschikt papier of tekenblok, een pen, tissues of een lapje om de pen af te vegen indien nodig. Dat is alles. Onder de twintig euro bent u al klaar. Voor het geld hoeft u het niet te laten. En u leert een mooie techniek waarvan u veel plezier van zult hebben.

Goedkoop tekenmateriaal kopen?

Klik dan op: : https://www.lerentekeneninstappen.com/tekenmateriaal

Zo leer je pentekenen ook als voorbereiding op schilderen als schets

Het handzame boek waarin u veel leert ook veel geïllustreerd en voorzien van bepaalde opgaven kost maar  € 17,50. Het is tevens een goede voorbereiding maar ook aanvulling op schilderen. Je kan lijntekeningen of toontekeningen maken. Daarbij zijn ook nog variaties mogelijk. Dat wordt ook uitgelegd in het boek. Bovendien is er de mogelijkheid voor het maken van een gewassen tekening.

Indien u nog niet zo vertrouwd bent met tekenen op zich, raad ik u mijn boek aan: Leren Tekenen In Stappen.

Zo leer je pentekenen als je dit boek leest en beoefent.

Bijvoorbeeld pagina 6 van de 16 pagina’s:

zo-leer-je-tekenen-in-stappen
pentekenen pagina 5

Geeft aanwijzingen waarop je moet letten en wat je niet weet als je deze kennis niet hebt.

Zo leer je pentekenen als geen ander!!

Duidelijk uitgelegd en je wordt op verschillende dingen opmerkzaam gemaakt wat de doorsnee tekenaar niet weet. Als je het boek aanschaft raad ik u aan het uit te printen. Dat werkt veel plezieriger. Het is in PDF formaat opgemaakt. Du lekker gemakkelijk uit e printen als een boekwerk.

Zo leer je pentekenen is te leren

Het is niet alleen een leuke aanwinst voor uzelf, maar ook kan het leuk zijn dit aan iemand van uw familie bijvoorbeeld, cadeau te geven. Dat is zeker origineel!

U kan het bedrag van 17,50 euro overmaken op bankgirorekening;

 

NL24INGB0000995293 t.n.v. F. de Groot (onder vermelding van uw emailadres indien niet ingeschreven)

of via Paypal 

Na ontvangst van betaling krijgt u een downloadlink toegestuurd.

leren tekenen instappen
pentekenen leren als geen ander