Lerentekeneninstappen.com

Leren tekenen

Leren tekenen kan een leuke hobby zijn voor sommigen kunnen  zelfs een beroep ervan maken. Hoewel het boek dat op mijn website vermeld staat meer voor degenen is die van tekenen een hobby willen maken en  boven de gemiddelde amateur wil uitspringen kan het ook een geschikte basis zijn voor een professioneel artiest.

Zelfs een academie garandeert niet dat je als beroeps artiest ervan kan leven en een bestaan ervan kan opbouwen. Ook beroemde kunstschilders hebben een armzalig leven geleid. Enkele wisten en weten er een goed bestaan van op te bouwen. Zoals Picasso om er één te noemen.

Er zijn thans ook nog wel beroepsmatige tekenaars of schilders die een goed inkomen verdienen. Met tekenen bijvoorbeeld kan je je zodanig ontwikkelen dat je als illustrator voor boeken je geld verdient. Of als reclame-ontwerper. Er zijn nog meer mogelijkheden als tekenaar.

Over amateurs gesproken. Denk niet te min over amateurs. Er zijn amateurs op teken- of op schildersgebied die soms beter zijn dan  de beroepsmatigen!

Leren tekenen kan je op je eigen houtje doen zonder boek of leraar maar dat wordt een lange weg!

Waarom zou je voor zo’n lange weg kiezen met vallen en opstaan? Het wiel is al uitgevonden. Er zijn tal van boeken om te leren tekenen. Ook kan je les nemen bij een Creativiteitscentrum, een privéleraar of zelfs een vrije academie.

Maar als je voor een boek kiest ben je hier goed terechtgekomen.Ik heb namelijk van mijn ervaringen een uiterst goed boek geschreven dat uniek is. Het is ook niet te koop in de winkel of waar dan ook.

Je leert echt tekenen als een artiest! Wel moet je de lesstof goed lezen en herlezen en er voldoende tijd voor nemen om ook de opdrachten te maken.

Wil je beter leren tekenen? Ga dan direct naar mijn site: https://www.lerentekeneninstappen.com/

Je kan daar meer informatie opdoen en zelfs een gratis ebook downloaden!

Ik wens je succes ermee!

leren tekenen, creatief tekenen

 

Gratis ebook!

 

 

 

 

 

Bovendien hier nog een verrassing:

Ik heb trouwens gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt lezen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts.  Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more
Mobiele versie afsluiten