Tekenles

Je kan Tekenles tot je nemen op verschillende manieren. De duurste manier is privé les van een tekenleraar. Verder kan je, iets minder duur, een cursus volgen van een tekenleraar of lerares in groepsverband. Ik denk hierbij aan het volgen van een cursus bij een Kreatief Centrum of iets dergelijks.

Of een vrije academie waar geen toelatingseisen gesteld worden. Ook kan je voor de goedkoopste manier kiezen. Namelijk een goed zelfstudieboek aanschaffen waar je wijzer van wordt. Ook het bestuderen en bekijken van werk van andere kunstenaars kan leerzaam zijn.

Voor alledrie mogelijkheden heb ik gekozen. En ik moet zeggen het zelfstudieboek met opdrachten hebben mij heel veel geleerd. Bepaalde dingen nog beter dan op de academie. Maar van alles leer je wat.

Tekenles nemen hangt ook af van wat je ervoor kan besteden en of je het thuis wilt leren of de deur uit wilt gaan op gezette tijden.

tekenlesIn het boek dat ik gepubliceerd heb vind je alle aanwijzingen en opdrachten die je nodig hebt om te leren tekenen.

Zowel voor beginner als de wat gevorderde is het geschikt. Meer hierover kan je op mijn website zien:

http://www.lerentekeneninstappen.com

Het uitgebreide basisboek Leren Tekenen In Stappen kan daar vinden. Maar ook nog meer boeken.

In al deze boeken heb ik mijn kennis en ervaring gedeeld.

Het is aan jou nu waarvoor je wilt kiezen.

Ik weet zeker als je één van de boeken serieus bestudeert en de opdrachten ook uitvoert, dat je het tekenen niet alleen leuk vind om te doen maar ook tot een ongekende hoogte komt. Resultaten zijn al binnen 1o weken mogelijk als je voldoende ijverig bent en doorzettingsvermogen toont.

Tekenen is heel goed te combineren met rustige achtergrond muziek.

Het basisboek, het woord zegt het al, zal je echt voldoening geven als  je wilt leren tekenen of beter wilt leren tekenen. De hoofdstukken zijn zodanig opgebouwd dat je stap voor stap de lesstof onder de knie krijgt. Ook aangevuld met illustraties en foto’s.

Ga daarom nu direct naar de site:

www.lerentekeninstappen.com/leren-tekenen-instappen/>>

Ik wens je alvast veel tekenplezier!

 

 

 

tekenles

 

 

One thought on “Tekenles”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *