Lerentekeneninstappen.com

Teken man

Teken man, als je dat wilt zul je toch wat kennis moeten hebben van tekenen op zich. En ook moet je weten hoe een mens en in dit geval een man in elkaar zit. Hoe wil je een man tekenen? In welke houding, gekleed of ongekleed? Dat zijn verschillende vragen die bij je op kunnen komen.

Als je aan een levend model kan komen kan je proberen te tekenen wat je ziet. Als beginner zijnde is dit echt niet zo eenvoudig. Je kan naar een tekenclub gaan waar modelsessies gehouden worden. Eventueel krijg je soms aanwijzingen maar ook kritiek.

Een man teken je anders dan een vrouw. Maar ofschoon je dat al wist, was  je het niet helemaal bewust. Je denkt allicht dat een man er ander uitziet als een vrouw. Je weet echter niet waar je op moet letten.

Teken man of teken vrouw kan je leren vanuit mijn Ebook Tekenen Kan Je Gemakkelijk Leren.

Dan leer je de verhoudingen van het menselijk lichaam, zowel van de man als de vrouw. Je krijgt meer controle op je tekening en maak je geen grote fouten meer. Je leert waar je op moet letten. En ook de houdingen in perspectief.

Een man is bijvoorbeeld veel hoekiger van vorm dan een vrouw. Als je de basiskennis en een beetje anatomie leert kom je al verder. Ook is het een goede voorbereiding als je eventueel een levend model gaat tekenen. Je leert ook het inschatten van verhoudingen, hetgeen erg belangrijk is om te voorkomen dat je bijvoorbeeld een te groot of te klein hoofd tekent ten opzichte van het lichaam.

Er wordt eerst uitgegaan van modellen in rust, later in beweging. Daar zijn ook oefeningen bij betrokken.

Door direct naar mijn site te gaan verkrijg je informatie over het boek alsmede kan je onder andere gratis het Ebook Creatief Tekenen gratis downloaden.

Hier ga je direct naar de site>>

teken man

Read more

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *