Lerentekeneninstappen.com

Paarden tekenen, hoe doe je dat?

paarden tekenenPaarden tekenen daarvoor moet je al basiskennis van tekenen hebben. En niet alleen kennis maar ook enige routine opgedaan hebben.

Als iemand mij vraagt die nog niet kan tekenen en graag wil leren paarden te tekenen, geef ik deze het advies eerst eenvoudige voorwerpen te leren tekenen, bijvoorbeeld  een doos,  fles of andere stilstaande voorwerpen. Dat wat voorhanden is.

Maar deze voorwerpen moet je ook probleemloos kunnen of leren tekenen. Stap voor stap leer je dat in mijn ebook Tekenen Kan Je Leren. Als je leert autorijden bezit je ook niet gelijk alle vaardigheden. En zo is het ook met leren fietsen en tal van andere sporten.

Paarden tekenen kan je leren

Mensen moet je ook kunnen tekenen en is een springplank naar dieren. Zo ga je eerst eenvoudige stilstaande houdingen van mensen leren tekenen. En verder stap voor stap naar mensen in beweging. Je hebt dan geleerd over verhoudingen, perspectief, verkortingen en anatomie.

In dit stadium ga je ook eerst weer beginnen met eenvoudige houdingen van dieren in ons geval paarden. Ook weer stap voor stap. Beginnen met paarden in rust en zo opbouwen zoals ik al berichtte.

Mocht je al een behoorlijke ervaring met tekenen hebben, dan kan je misschien gelijk met paarden beginnen. Maar daarover staat ook meer te lezen en worden tal van tips gegeven in het boek Tekenen kan je leren. Het is bovendien een complete doe het zelf cursus over tekenen.

Een mens tekenen leer je niet zo maar. En dat is ook zo met dieren. In dit geval paarden. Ga veel naar paarden kijken. Bestudeer de houdingen en de proporties. Hierover is ook geschreven en met afbeeldingen in het boek Tekenen kan je leren, duidelijk gemaakt. Verder staan hier nog meer tips over paarden tekenen. Waar je op moet letten etc.

Je kan ook het gratis ebook Creatief Tekenen downloaden op mijn site door je in te schrijven. Je kan je altijd weer uitschrijven. Maar dan wordt je niet op de hoogte gehouden van belangrijke tips over tekenen en eventuele aanbiedingen.

Succes met het tekenen!

O ja dit nog:

Ik heb nog iets leuks voor je:

Gratis waardevolle tips voor je om je tekenen vooruit te helpen. Een mini cursus. Als je dit wilt ontvangen laat dan een bericht hier achter door naar beneden  te scrollen onder Related Posts Dan vind je LEAVE A REPLY. Daar kan je vermelden dat je de waardevolle tips graag wilt hebben.  Dan stuur ik je het PDF formaat gratis naar je toe. Zonder enige verplichting!

Read more

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *